Μια γλυκια ρευστη θρεπτικη ουσια

Σχετικά με μας

 Πριν από καιρό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα μελισσοκομείο στην Β. Εύβοια με σκοπό την παραγωγή μελιού και όλων των προϊόντων που μπορούν να φτιαχτούν από το μελί (βασιλικός πολτός, καλλυντικά, κερί κλπ).
Στόχος της κίνησης αυτής είναι να φέρουμε κοντά στους ανθρώπους που ζουν στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας ελληνικά φυσικά προϊόντα, σε καλές τιμές. Υπόσχεσή μας είναι ότι τα προϊόντα μας θα φτιάχνονται με φυσικούς τρόπους χωρίς την παρέμβαση τεχνητών μεσών ώστε να απολαμβάνετε φυσικές γεύσεις και γνήσια προϊόντα.

Ιστορικό του project

 Μικρό οικογενειακό μελισσοκομείο με παραδοσιακούς τρόπους εκμεταλλεύσεις με σκοπό την παράγωγη φυσικού μελιού  Την επιτήρηση του μελισσοκόμου έχει ο Πάππους της οικογένειας.

Ο Πάππους είναι 80 χρονών και ασχολείται με την μελισσοκομεία από τα 18 χρόνια κάνοντας τα πρώτα του βήματα με κοφίνια έχει φτάσει σήμερα να δέχεται όλες της εξελίξεις και να μας διδάσκει τον ερώτα του και την αγάπη του για την μελισσοκομεία

 

Οι χρήστες μας

 

Κάλος ήρθατε στο Μελισσοκομικό Κατάστημα  ενός μικρού οικογενειακού μελισσοκομείου  της Β . Ευβοιας 

Υπόσχεση και προσπάθεια μας είναι να παράγουμε φυσικά και με εγγυημένη ποιότητα

Γενικά τα προϊόντα που παράγονται στα μελισσοκομεία είναι τα μοναδικά  απόλυτος φυσικά προϊόντα  που έχουν απομείνει στον κόσμο  .Γιατί μελί παράγει μόνο η μέλισσα αλλά με μια μικρή προϋπόθεση το ήθος του μελισσοκόμου

Στόχος μας είναι να σας δώσουμε  τέτοια προϊόντα φυσικά και χωρίς επεξεργασίες

Ικανοποίηση μας  θα είναι η δίκη σας αναγνώριση

ΜΕΛΙ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επαφή

Ευβοια Μελι

evoiameli@gmail.com

Λιμνη
ευβοια
35000

2227031906

https://twitter.com/Beeline_gr

https://www.facebook.com/pages/Beeline/400977886583583

Αναζήτηση στο site

Ο τίτλος μου

© 2012 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode