Υλικά:
2-3 αυγά
2 1/2 ποτήρια νερό
1/2 κιλό αλεύρι
1/2 κιλό τυρί φέτα
μέλι
λίγο αλάτι (μόνο αν δεν είναι αλμυρή η φέτα)
λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά (εκτός από το μέλι), ρίχνοντας κουταλιά-κουταλιά το αλεύρι. Ανακατεύουμε συνεχώς προς μια κατεύθυνση (π.χ. όλο δεξιά) και όταν πηχτωσει αρκετά (να μην είναι νερουλό - πιο πολύ πηχτό να είναι), ρίχνουμε μια-μια κουταλιά γεμάτη και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι (σαν τους λουκουμάδες).
Περιχύνουμε τις τηγανίτες με μέλι και τις σερβίρουμε ζεστές.
Ευβοια Μελι
Λιμνη2227031906
https://twitter.com/Beeline_gr
https://www.facebook.com/pages/Beeline/400977886583583